Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Львів

Повітряна тривога у Львівській області у свято Трійці (доповнюється)

Сьогодні о 5.19 годині, в Львівській області, була оголошена повітряна тривога. Сигнал про початок тривоги був дано після запуску крилатих ракет армією Російської Федерації у південній частині Хмельниччини. Загроза ракетного удару стала причиною для оголошення тривоги у нашій області. Це тільки один з численних випадків, які стали причиною тривоги на території України. Вибухи можна почути навіть на Київщині. Щоб дізнаватися про новини та термінові повідомлення, відстежуйте нас на нашому Telegram-каналі та Facebook-сторінці DailyLviv.com.

05:25 23 червня 2024 р.

Сигнал про початок повітряної тривоги у Львівській області пролунав о 5.19.

Про це інформує DailyLviv.com з покликанням на карту повітряних тривог.

Армія рф запустила крилаті ракети, повідомляють Повітряні сили ЗСУ: “Крилата ракета у південній частині Хмельниччини, курс західний”.

“Повітряну тривогу оголосили через загрозу ракетного удару для нашої області”, – попередив о 5.25 начальник ЛОВА Максим Козицький.

Тривогою охоплено більше половини території України.

Чути вибухи на Київщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.