Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Київ

В Україні знову масштабна повітряна тривога, у Києві чути вибухи

Україна знову піддана атакам з боку Росії, що призвело до оголошення повітряної тривоги та пошкодження будинків, як у Києві, так і в Хмельницькій області. Спостерігається зліт МіГ-31, який є носієм балістичних ракет “Кинжал”. У статті будуть розглянуті події, які відбулися вночі, зокрема атаки на Хмельницьку область та збиті повітряні цілі, а також атаки на Київ та область, які стали поводом для оголошення тривоги. Читачам будуть надані повідомлення мера Києва та інформація про пошкодження від попередніх атак.

censor.net

В Україні вранці 14 червня оголошено масштабну повітряну тривогу через зліт МіГ-31, який є носіями балістичних ракет «Кинджал».

Про це повідомляють Повітряні сили.

Крім того, у Києві та Хмельницькій області було чути вибухи.

Пізніше столичний мер Віталій Кличко повідомив, що сили протиповітряної оборони працюють у Київській області.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські війська вже атакували Хмельницьку область. Крім того, сили ППО працювали у Хмельницькій, Харківській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях та збили 24 повітряні цілі.

Крім того, вночі окупанти атакували Селидове на Донеччині: було пошкоджено багатоповерхові будинки, постраждали цивільні.

12 червня росія також атакувала Україну ракетами та дронами. Під удар потрапили Київ та область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM
найважливіше від «Слово і діло»

Підписатися

Джерело: slovoidilo.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.