Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

В Україні масштабна повітряна тривога тривала майже три години
Повітряна Тривога Київ

В Україні масштабна повітряна тривога тривала майже три години

У цій статті буде розглянуто важливі постереження щодо політики конфіденційності та правил використання сайту. Ми також розглянемо основні правила та обмеження щодо використання матеріалів та відео, що належать онлайн-медіа “Інформаційне агентство “Главком”. Буде надано роз’яснення стосовно умов використання цих матеріалів, дозволених методів поширення та необхідності розміщення прямих лінків на сайт. Дотримуючись зазначених вказівок, читачі можуть користуватись матеріалами та відео нашого сайту відповідно до встановлених правил.

© 2009-2024, «Українські медійні системи». Всі права захищені

Онлайн-медіа «Інформаційне агентство «Главком», ідентифікатор медіа – R40-01991. Власник: ТОВ «Хаб Главком»

Публікація всіх авторських матеріалів та відеороликів «Главкома» дозволена тільки за умови прямого лінка на сайт. Для інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем лінка у першому абзаці на конкретну новину, статтю чи відео.

Політика конфіденційності (Privacy Policy). Правила сайту

Джерело: glavcom.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.