Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Києві та низці областей оголошена повітряна тривога – відбій
Повітряна Тривога Київ

У Києві та низці областей оголошена повітряна тривога – відбій

У Києві та низці областей оголошена повітряна тривога. В ці регіони повідомляють про небезпеку, а також про загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу. Ця ситуація стала можливою через атаки російських військових на українські регіони, які охоплюють різні види озброєння, включаючи ударні БПЛА, ракети, КАБи та РСЗВ. Незважаючи на докази і свідчення, Москва заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних. За даними моніторингової місії ООН з прав людини, від початку вторгнення РФ в Україну, загинуло понад 10 тисяч цивільних, а більш як 20 тисяч отримали поранення. Проте експерти вважають, що ця кількість може бути набагато вищою.

У Києві та низці областей оголошена повітряна тривога.

Про небезпеку повідомляють у Сумській, Чернігівській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській областях.

Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу.

ОНОВЛЕННЯ – Близько 8:50 було оголошено відбій.

Читайте також – WSJ: українська ППО збиває лише 30% ракет, показник ефективності різко впав

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні верифікували дані про загибель в Україні 10 810 цивільних людей, поранення 20 556 – від початку повномасштабного вторгнення РФ. В організації припускають, що кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Джерело: radiosvoboda.org

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.