Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Києві прогриміли вибухи (оновлено)
Повітряна Тривога Київ

У Києві прогриміли вибухи (оновлено)

У ніч проти 12 червня в Києві сталася повітряна тривога, коли пролунали вибухи. Ця ситуація викликала серйозне занепокоєння серед мешканців міста та області. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про можливу загрозу застосування авіаційних засобів ураження. Для більшої безпеки було оголошено повітряну тривогу, щоб запобігти можливим атакам. Проте, ситуація залишається напруженою, оскільки ворог продовжує завдавати ударів по території України, залучаючи різні засоби зброї. У даній статті ми розглянемо останні події та розкажемо про загальний стан війни, щоб залишити вас інформованими.

фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Повітряна тривога в Києві була оголошена о 02:55

У ніч проти 12 червня у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Про це стало відомо о 04:04.

О 04:16 прогриміли повторні вибухи.

В місті та області оголошена повітряна тривога. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Карта повітряних тривог наразі має такий вигляд:

У Києві прогриміли вибухи (оновлено) фото 1

фото: https://alerts.in.ua/

Наразі триває 840-й день повномасштабної війни. Протягом доби ворог завдав по території України три ракетних удари (із застосуванням чотирьох ракет) та 55 авіаційних ударів (зокрема, скинув 91 КАБ), задіяв 640 дронів-камікадзе. Крім того, окупанти здійснили понад 2800 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів із різних типів зброї.

Джерело: glavcom.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.