Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Києві після кривавого ракетного удару знову тривога – сирени звучать ще у низці областей
Повітряна Тривога Київ

У Києві після кривавого ракетного удару знову тривога – сирени звучать ще у низці областей

Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги, оскільки Росія продовжує атакувати Україну ракетними ударами. Нещодавно був зафіксований ракетний удар за допомогою “Іскандер-М” у Запоріжжі, і оголошено тривогу у місті та низці областей. Це стає ще одним напрямком атак Росії на Україну, після того як вона зацілила по дитячій лікарні та приватній клініці в Києві, забравши життя 33 людинам. Ситуація надзвичайно напружена, і всім громадянам слід бути настороже. Слідкуйте за оновленнями щодо повітряної тривоги та дотримуйтесь усіх безпечних заходів.

Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги.

ракетного удару по Києву, коли РФ поцілила по дитячій лікарні “Охматдит”, приватній клініці на лівому березі столиці, бізнес центрі, і зруйнувала цілий під’їзд житлового п’ятиповерхового будинку, у місті та низці областей знову звучать сирени повітряної тривоги.

Тривогу оголосили через запуск балістики з Криму.

Карта повітряних тривог станом на 21:07

“Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога”, – зазначають Повітряні сили.

За інформацією моніторингових каналів, у Запоріжжі пролунали вибухи і після вибухів здійнявся дим. Попередньо, ворог застосував ракети “Іскандер-М”.

Нагадаємо, що внаслідок масованого ракетного удару по території України 33 людини загинуло, 140 поранено. Зокрема у Києві загинули 27 людей.

Під час атаки сталося влучання в приміщення дитячого медзакладу “Охматдит”. Також внаслідок повторних обстрілів було пошкоджено будівлю в Дніпровському районі, в якій розташовані дві клініки – “Адоніс” та “Ісіда”. Наразі там триває розбирання завалів, відомо про 7 загиблих.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.