Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Київ та низку областей охопила повітряна тривога: що відомо (мапа)
Повітряна Тривога Київ

Київ та низку областей охопила повітряна тривога: що відомо (мапа)

Заголовок статті: Загроза застосування балістичного озброєння з північно-східного напрямку – повітряна тривога в Києві та областях

У четвер, 15 серпня, о 13:45 столицю України та кілька областей охопила повітряна тривога. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про загрозу застосування балістичного озброєння з північно-східного напрямку. У повідомленні зазначається, що є швидкісна ціль, яка проходить через Сумщину. Ця ситуація викликала серйозне хвилювання серед мешканців столиці та прилеглих областей.

Стаття надає першоджерела інформацію про поточну ситуацію, вказуючи на загрозу, яка стикається з определеного напрямку. Читачам буде цікаво дізнатися про деталі цієї повітряної тривоги, а також про реакцію мешканців та заходи, які приймаються в урядових органах.

Рекомендується продовжувати читання, щоб отримати оновлену інформацію щодо цієї загрози та її наслідків.

Загроза застосування балістичного озброєння з північно-східного напрямку.

Київ та низку областей у четвер, 15 серпня, о 13:45 охопила повітряна тривога.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння з північно-східного напрямку! Швидкісна ціль через Сумщину!” – йдеться у повідомленні Повітряних сил.

Мапа тривог станом на 13:50 15 серпня / Фото: alerts.in.ua

Читайте провідні новини дня:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.