Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Харкові запрацює диференційована система оповіщення про тривогу – деталі
Повітряна Тривога Харків

У Харкові запрацює диференційована система оповіщення про тривогу – деталі

У Харкові запускають нову диференційовану систему оповіщення про повітряну тривогу, яку ухвалили депутати міськради на засіданні. Тепер тривога буде оголошуватись лише тоді, коли є безпосередня небезпека для міста, а не для всієї області. Таке рішення полегшить роботу службам та дозволить бізнесу ефективніше працювати. Мер міста Ігор Терехов заявив, що нову систему запустять цього року в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру. Слід зазначити, що Харків останніми часами постійно піддається російським атакам, внаслідок яких загинули та постраждали люди.

Фото: brovary.net.ua

Депутати Харківської міськради на засіданні 26 січня ухвалили рішення про запуск диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у Telegram.

Тепер повітряну тривогу у Харкові оголошуватимуть лише у тому випадку, якщо є небезпека безпосередньо для міста, а не для всієї області.

«Це не тільки полегшить роботу всім службам, а й дозволить набагато ефективніше працювати нашому бізнесу», – наголосив Терехов.

Мер додав, що нову систему буде запущено вже цього року в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру.

Нагадаємо, що 23 січня рашисти завдали по Харкову серії ударів, внаслідок яких загинули 11 людей, зокрема дитина, понад 60 людей постраждали.

А 17 січня російські війська вдарили із С-300 по центральній частині Харкова. Одна з ракет влучила у триповерховий будинок медичного закладу, частково зруйнувавши його.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM
найважливіше від «Слово і діло»

Підписатися

Джерело: slovoidilo.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.