Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Харкові повітряна тривога встановила черговий рекорд
Повітряна Тривога Харків

У Харкові повітряна тривога встановила черговий рекорд

Стаття розповідає про тривалість повітряній тривозі у Харкові та області, яка тривала добу, 12 годин і 47 хвилин. Застосовується система alerts.in.ua, яка інформує про тривалість і оголошення тривоги. Також згадується, що найтривалішим періодом тривоги була доба. У статті наводиться інформація про середню тривалість тривог у липні та кількість оголошених тривіг. ЗМІ 26 разів повідомляли про вибухи.

Повітряна тривога у Харкові та області тривала добу, 12 годин та 47 хвилин, інформує система alerts.in.ua.

Повітряна тривога, яку оголосили на Харківщині о 14:27 7 липня, тривала до 03:15 9 липня. Після перерви лише у 25 хвилин її відновили. Досі найтривалішою була тривога, що продовжувалася майже добу.

Загалом у липні середня тривалість тривог у Харківській області становить 5 годин та 16 хвилин. Їх оголошували 24 рази, і за цей час ЗМІ 26 разів повідомляли про вибухи.

Ілюстрація: alerts.in.ua

Читайте також: Удар росіян по Охматдиту гармонізується з ударами по Харкову – Портников

Джерело: objectiv.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.