Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Стало відомо, яке місце займає Харківська область за кількістю сигналів повітряної тривоги
Повітряна Тривога Харків

Стало відомо, яке місце займає Харківська область за кількістю сигналів повітряної тривоги

В даній статті приведена статистика повітряних тривог по Харківській та іншим областям України. Згідно з даними, найбільше сигналів повітряної тривоги з початку 2024 року пролунало у Дніпропетровській області. Харківщина розташувалася на другому місці за тривалістю тривог. Найбільш тривалу тривогу зафіксовано на Донеччині протягом 89 днів. В статистиці не враховували Луганську область та окупований Крим, де повітряна тривога триває з 2022 року.

14.07.2024  16:33   Дмитро Колонєй

Статистика повітряних тривог по Харківській та нішим обастям України.

Як повідомляє РЕДПОСТ, найбільше сигналів повітряної тривоги від початку 2024 року пролунало у Дніпропетровській області. Харківщина розташувалася на другому місці за показником тривалості.

 

 

При цьому найдовше сирена лунала на Донеччині — у сумі 89 днів. У статистиці не враховували Луганську область та окупований Крим, де повітряна тривога не закінчується з 2022 року.

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости

Джерело: redpost.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.