Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Мер Харкова Терехов зізнався, чи спускається в укриття під час тривоги
Повітряна Тривога Харків

Мер Харкова Терехов зізнався, чи спускається в укриття під час тривоги

В даній статті йдеться про реакцію мера Харкова Ігора Терехова на повітряні тривоги у місті. В ексклюзивному інтерв’ю Ігор Терехов зізнався, що ховатися від вибухів він не може, оскільки це заважає його роботі. Однак, він закликає харків’ян і всіх, хто перебуває в місті, не ігнорувати повітряні тривоги та дотримуватися відповідних заходів безпеки. Він також розповів про своє ставлення до війни та про сценарії закінчення конфлікту. Детальніше про цю тему можна дізнатися, переглянувши відео на YouTube-каналі ТСН. Ця стаття надає цікавий вигляд на погляди та дії мера Харкова в умовах війни.

Терехов закликав харків’ян не ігнорувати тривоги.

Мер Харкова Ігор Терехов чесно зізнався, чи спускається в укриття, коли у місті лунає повітряна тривога.

В ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua він розповів, що до вибухів звикнути неможливо, однак за два роки війни відчуття небезпеки притупилося.

“Тому ховатися від всіх повітряних тривог… Якщо б я ховався, я б був не на робочому місці, не на вулиці, десь ще. Потрібно ховатися. Я завжди закликаю харків’ян і тих, хто приїхав до Харкова не нехтувати повітряними тривогами. Це дуже важливо”, — сказав Ігор Терехов.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео ТЕРЕХОВ про прильоти, новий “наступ” на Харків і сценарії закінчення війни. ЕКСКЛЮЗИВ

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.