Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Карта бойових дій

Росія відновила наступ на Куп’янському напрямку: карта бойових дій за 18 квітня

Загалом, протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень. Ворог завдав 4 ракетних та 57 авіаційних удари, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Майже 1000 окупантів та до 100 одиниць техніки: величезні втрати ворога 18 квітня

Яка ситуація на Сході Україні

Ворог атакував біля Новосергіївки: дивіться на карті

Росіяни штурмували позиції ЗСУ біля Тернів: дивіться на карті

Росія хотіла покращити тактичне положення біля Часового Яру: дивіться на карті

Біля Семенівки були бої: дивіться на карті

Ворог продовжує штурмувати район Красногорівки: дивіться на карті

Що відбувається на Півдні

Сили оборони відбили штурми окупантів біля Старомайорського: дивіться на карті

Як змінився фронт на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 складу боєприпасів та 1 іншому важливому об’єкту противника.

Протягом минулої доби, згідно з офіційними звітами, відбулося 87 бойових зіткнень на сході України, що свідчить про продовження загострення конфлікту в регіоні. Ворожі сили здійснили 4 ракетних та 57 авіаційних ударів, а також 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Цість часу конфлікт активності інтенсифікується, збільшується кількість атак та обстрілів.

На Куп’янському напрямку ворожі сили атакували позиції в районі населеного пункту Новосергіївка Харківської області. Цей напад показує, що конфлікт може поширитись і на інші області України, що знаходяться ближче до лінії зіткнення.

Слід зауважити, що на всіх напрямках сили оборони успішно відбили атаки противника, що свідчить про високий рівень бойової готовності та здатність українських військ боротися з агресором. Однак, варто звернути увагу, що ворожа сторона не може бути виключена з можливого переосмислення своїх тактик та зростання сили атак у майбутньому.

На Півдні України також тривають бойові дії. Окупанти продовжують атакувати позиції українських захисників на Оріхівському напрямку, близько до лівобережжя Дніпра. Однак, сили оборони успішно відбили 5 атак та завдали значних втрат противнику.

Українські війська також зосереджуються на стримуванні ворожих сил на інших напрямках конфлікту, зокрема на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках. Однак, за останній звітний період, противник зберігає свою військову присутність та проводить диверсійні дії, намагаючись не допустити перекидання військ на загрозливі напрямки.

Протягом минулої доби, Сили оборони України також віддавли противнику, завдавши ударів по його районах зосередження особового складу та важливих об’єктів. Це свідчить про високий рівень підготовки та здатності українських військ до перекидання мілітарних операцій та ведення активних бойових дій.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.