Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

ГДЗ

«создатель гдз умер» — что случилось

Запрос «создатель гдз умер» подскочил в поисковых трендах Гугла 14 августа 2021 года.

Люди ищут, правда ли умер некий «создатель гдз».

ГДЗ – это готовые домашние задания.

Все дело в том, что в ТикТоке в августе 2021 года стали попадать в «рекомендованные» подобные ролики про «смерть создателя гдз».

При этом в ролике используется фото Линуса Бенедикта Торвальдса — финно-американского программиста, создателя ядра Linux.

У Линуса Торвальдса есть страница в Фейсбуке.

Ему сейчас 51 год.

Он не имеет отношения к ГДЗ.

«Создатель ГДЗ» — это вообще мем.

Что касается новостей о Линусе Торвальдсе, то в июле 2021 года вышла публикация с его комментариями в издании Business Insider Spain.

Там, в частности, говорится, что он ушел на пенсию в 2018 году, «чтобы начать терапию, которая поможет улучшить его настроение».



Одного разу в серпні 2021 року запит “создатель гдз умер” раптово набув популярності серед користувачів Google. Люди бажали дізнатися, чи правда те, що автор готових домашніх завдань помер. Однак, виявилося, що це відео з’явилось у розділі “рекомендовані” в TikTok, де Лінус Бенедикт Торвальдс був представлений як “создатель гдз”. Торвальдс — фінсько-американський програміст, який створив ядро Linux. У нього є профіль у Facebook, йому зараз 51 рік, і його не мають жодного відношення до готових домашніх завдань. “Создатель гдз” — це по суті мем.

Однак, що стосується новин про Лінуса Торвальдса, в липні 2021 року був опублікований коментар в іспанському виданні Business Insider, в якому він розповів, що у 2018 році він прийняв рішення піти у відставку, “щоб розпочати лікування, яке допоможе йому поліпшити свій настрій”.

Ці новини викликали обсуждення серед шанувальників та зацікавлених осіб, через те, що Торвальдс є визнаним авторитетним програмістом і розробником, а його рішення вийти на пенсію та зосередитися на своєму самопочутті вразило інших.
Слід зазначити, що Лінус Торвальдс вплинув на світ комп’ютерних технологій, особливо засновуючи Linux, яке зарекомендувало себе як одна з найпопулярніших операційних систем у світі. Це відбулося завдяки відкритому коду, що дозволяє розробникам з усього світу внести свій внесок у покращення системи.

Що може бути далі для Лінуса Торвальдса? Наразі немає конкретної інформації про його плани на майбутнє. Однак, беручи до уваги його талант і досвід, є можливість, що він може продовжувати активну участь у системному програмуванні або спрямувати свої зусилля на нові проекти та розробки.

У кінцевому підсумку, Торвальдс залишає видатне культурне і технологічне спадщину, яка буде тривати набагато довше, ніж його рішення вийти на пенсію. Його вклад у розвиток відкритого програмного забезпечення та принципів спільної роботи стануть базою для майбутніх поколінь розробників та інженерів.

Джерело: mukola.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.