Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

ГДЗ

Российские школьники массово начали списывать у нейросетей

Школьники РФ удивляют своей смекалкой. Фото: mszn27

По данным «Новых Известий», российские школьники быстро освоили нейросеть, которая недоступна в России и открывается только через VPN. Родители рассказали, что ChatGPT используют для решения задач по математике, физике, химии, биологии. Еще к ней приходят для написания сочинений.

Так выглядит ответ ChatGPT. Фото: «Новые Известия»
Так выглядит ответ ChatGPT. Фото: «Новые Известия»

Лучше всего нейросеть справляется с математикой и физикой. У ChatGPT можно не только получить готовое решение, но и прочитать объяснение, почему эта задача решается именно таким способом. С творческими заданиями алгоритмы справляются сложнее. Нейросеть часто допускает логические ошибки.

Это не мешает школьникам списывать сочинения у ChatGPT. Например, цифрового ассистента можно попросить привести аргументы для текста. В то время как Google предлагает прочитать огромные статьи, нейросеть сама собирает краткую информацию по определенному произведению.

К чему все приведет

Эксперты считают, что списывание у нейросетей напоминает списывание у одноклассников. Особой разницы нет, просто сейчас все стало технологичнее. В среднем, нейросеть справляется с домашней работой на «четверку». Учителя не рекомендуют полагаться только на решения ChatGPT.

Возможно, в будущем нейросети станут еще умнее и точнее. Тогда стоит бить тревогу, так как школьники будут использовать их в качестве основного инструмента для выполнения ДЗ. Ранее Hi-Tech Mail.ru рассказал, что такое ChatGPT. По ссылке вы узнаете, на что способны алгоритмы, и как ими пользоваться.

Это тоже интересно:

Контент недоступен

Згідно з даними “Нових Ізвестій”, російські школярі швидко освоїли неуронну мережу ChatGPT, яка недоступна в Росії і може бути відкрита лише за допомогою VPN. За словами батьків, школярі використовують цю мережу для розв’язання завдань з математики, фізики, хімії та написання власних есе.

Зі зображень, наданих “Новими Ізвестиями”, видно, що ChatGPT може не тільки надати готове рішення, але й пояснити, чому саме так розв’язується дане завдання. Найкраще мережа справляється з математикою і фізикою. Однак при творчих завданнях алгоритми виявляються складніше, часто допускаючи логічні помилки.

Це не заважає школярам списувати есе у ChatGPT. Наприклад, цифрового помічника можна попросити надати аргументи для тексту. У той час, як Google пропонує читати великі статті, неуронна мережа автоматично збирає стислу інформацію про визначену тему.

Експерти вважають, що списування у неуронних мереж нагадує списування у однокласників. Особливої відмінності немає, просто зараз все стало більш технологічним. В середньому, неуронні мережі допомагають отримати оцінку “четвірку”. Вчителі не рекомендують полагоджатися лише на рішення ChatGPT.

Можливо, у майбутньому неуронні мережі стануть ще розумнішими та точнішими. Тоді варто тривожитися, оскільки школяри будуть використовувати їх як основний інструмент для виконання домашніх завдань. Раніше Hi-Tech Mail.ru розповів про ChatGPT і його можливості. За посиланням ви дізнаєтесь, до чого здатні алгоритми та як користуватися ними.

Джерело: hi-tech.mail.ru

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.