Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

ГДЗ

Пейнтбол, “Мозковий штурм” та військовий майстер-клас: для вінничан організували військово-спорти…

Минулими вихідними у Вінниці відбувся військово-спортивний табір-2021. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, для молоді провели тренінг з надання домедичної допомоги та майстер-клас з військовими. Також хлопці та дівчата змагались в інтелектуальних іграх та спортивних турнірах, у тому числі турніри з футболу та волейболу.  

Цьогоріч військово-патріотичний табір проходив на території одного з дитячих таборів у смт Стрижавка. Його учасниками стали активні студенти професійно-технічних училищ, навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації та молодь з приєднаних територій. 

«Молодих людей об’єднала у таборі спільна мета — корисно провести літнє дозвілля та підвищити патріотичний дух. Протягом трьох днів юнаки та дівчата брали участь у різних інтелектуальних конкурсах, фізичних змаганнях, іграх, тренінгах тощо», – каже начальник відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак. 

У перший день табору для молоді провели психологічний тренінг для налагодження комунікації, який допоміг створити дружню атмосферу. Також команди з юнаків та дівчат грали у футбол та волейбол. А вечір провели біля багаття. 

26 червня відбувся військово-спортивний квест, майстер-клас від військової частини 3028 Національної гвардії України, тренінг з надання домедичної допомоги та інтелектуальна гра «Мозковий штурм». 

У третій день табору підбили підсумки турніру з футболу та волейболу. Також всі бажаючі мали можливість зіграти у пейнтбол. Після завершення усіх конкурсів та змагань відбулася церемонія нагородження учасників та переможців військово-патріотичного табору. 

Організатори табору: відділ молодіжної політики ВМР, VinSmart Центр, Вінницька молодіжна рада. 

На мою думку, проведення військово-спортивного табору є важливим заходом для розвитку молодіжного патріотизму та фізичних здібностей молодих людей.

Один з головних аспектів цього табору – навчання молоді базовим навичкам домедичної допомоги. Враховуючи сучасні реалії, знання у сфері першої допомоги може бути надзвичайно корисними в житті кожної людини, особливо в екстремальних ситуаціях. Тренування молодих учасників табору в цих навичках може рятувати життя і допомагати їм стати відповідальнішими та самодостатніми громадянами.

Також варто зазначити, що організатори табору приділюють велику увагу інтелектуальному та фізичному розвитку учасників. Ігри і змагання, які проводяться під час табору, сприяють розвитку не тільки фізичних здібностей молоді, але й їхнього мислення, комунікативних навичок, стратегічного мислення та вміння працювати в команді. Інтелектуальна гра “Мозковий штурм” є чудовим прикладом такої діяльності, яка спонукає молодь використовувати свої знання та креативність для вирішення складних задач.

Крім того, проведення такого табору на території дитячого табору дозволяє молоді відчути себе частиною військового оточення та підвищити їхній інтерес до служби в Збройних Силах. Майстер-класи від шефів військових підрозділів допомагають зрозуміти, які навички та якість будуть потрібні для служби в армії, що спонукає молодь до подальшої самореалізації у цьому напрямку.

Не можна не згадати і про значення патріотичного виховання молоді. Військово-патріотичний табір дає учасникам можливість поглибити свій патріотичний дух та відчути себе часткою єдиної української спільноти. Віком, активністю та місцем навчання вони можуть бути дуже різними, проте тут їм дають можливість поєднати зусилля та відчути себе справжніми громадянами України.

Закінчити свій коментар хочу, сподіваючись, що проведення таких військово-спортивних заходів для молоді буде продовжуватися і набирати популярність, адже вони є важливим внеском у розвиток молодіжного патріотизму, фізичної та інтелектуальної активності української молоді.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.