Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Києві оголошено тривогу через загрозу застосування дронів
Повітряна Тривога Київ

У Києві оголошено тривогу через загрозу застосування дронів

У статті “Повітряна тривога в місті Київ” розглядається ситуація, що склалася в Києві та Київській області, коли було оголошено тривогу. Військові попередили про можливе наближення літака “Шахед” зі сторони Борисполя, що призвело до заклику перевідатися в укриття. Стаття також наводить інформацію про те, де саме оголошено тривогу – Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська, Сумська та Полтавська області, а також окупована Луганська область та Крим. Згодом, у статті оновлюється інформація про завершення тривоги в Києві та Київській області.

“Повітряна тривогу в місті Київ”, – йдеться у повідомленні о 00:32.

Водночас, військові попередили, що на Київ зі сторони Борисполя летить “Шахед”. Людей закликали перейти в укриття.

Оновлено о 01:23

У Києві та Київській області оголошено відбій повітряної тривоги.

Де оголошено тривогу

Згідно мапи тривог, станом на 00:35 сигнал небезпеки оголошено у місті Києві, а також Київській, Чернігівській, Черкаській, Сумській та Полтавській областях. Крім того, тривога продовжується в окупованій Луганській області та в Криму.

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.