Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Києві оголошували повітряну тривогу через загрозу балістики
Повітряна Тривога Київ

У Києві оголошували повітряну тривогу через загрозу балістики

Вчора вночі Повітряні сили повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння у Києві та кількох областях. Згідно з повідомленням, загроза стосувалася Київської, Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Це спричинило Повітряну тривогу, яка офіційно була відмінена о 00:43 в Києві. На даний момент немає додаткової інформації щодо цієї загрози, але інцидент є нагадуванням про необхідність готовності до непередбачуваних ситуацій. Всім мешканцям Києва та навколишніх областей рекомендується бути уважними та дотримуватися інструкцій безпеки, наданих владою. Будьте обережні й безпечні!

повітряна тривога, ілюстративне фото Gettу Images

Вночі 31 серпня Повітряні сили повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння у Києві та кількох областях.

Джерело: Повітряні сили, мапа повітряних тривог, КМВА

Дослівно ПС: “Київська, Черкаська, Кіровоградська, Дніпропетровська області – загроза застосування балістичного озброєння!”

Реклама:

Пряма мова начальника КМВА Сергія Попка: “Повітряна тривога повʼязана з загрозою застосування балістичного озброєння! Прямуйте до укриттів!”

Оновлено: О 00:43 У Києві відмінили повітряну тривогу.

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.