Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Росія запустила ударні БпЛА та ракети в кількох областях України, що спричинило повітряну тривогу.
Повітряна Тривога Вінниця

Росія запустила ударні БпЛА та ракети в кількох областях України, що спричинило повітряну тривогу.

Україна знаходиться під загрозою нападу російських військ, які використовують ударні дрони для атак на північні області країни. Ця стаття розкриває повідомлення про рух дронів і крилатих ракет на різних напрямках, що створює небезпеку для безпеки України. Наступні складні кроки та реакція України на цю загрозу стануть вирішальними в боротьбі за територіальну цілісність та національну безпеку.
Російські війська запустили ударні дрони на північні області України
Увечері 11 липня російські війська розпочали атаку, використовуючи ударні дрони, на північні області України. За даними Повітряних сил, о 18:47 військові отримали попередження про загрозу ударних безпілотників на Сумщині, які направляються до Чернігівщини. О 19:15 було повідомлено про ще одну групу ударних дронів, які рухаються з Сумщини до Полтавщини. О 19:33 стало відомо, що перша група безпілотників знаходиться на північній межі Сумської та Чернігівської областей, рухаючись на захід. Також було зазначено про другу групу дронів на півдні Чернігівщини, які рухаються у напрямку Прилук. Третя група безпілотників прямує на південь Сумщини з курсом на Полтавщину, а четверта – на північ Полтавщини з курсом на Миргород. О 20:18 було повідомлено про крилату ракету, яка знаходиться в Курській області і направляється до Сумщини. Це спричинило повітряну тривогу в Києві. О 20:31 було повідомлено про крилаті ракети, які знаходяться на Сумщині і направляються до Чернігівщини через Полтавську область. О 20:35 військові уточнили рух безпілотників: декілька груп ударних дронів на півдні Київської області рухаються до Білої Церкви та Переяслава зі сходу, декілька груп дронів на Чернігівщині рухаються у напрямку Броварів, і ще дрони на сході Черкащини рухаються до Кіровоградської області. О 20:51 було повідомлено про крилату ракету на півдні Житомирщини, яка рухається на захід. Також було зазначено декілька груп крилатих ракет на межі Київської, Житомирської та Вінницької областей, які рухаються на захід. О 20:55 було повідомлено про ударний дрон в районі Києва зі сходу. О 20:59 було повідомлено про крилату ракету, яка знаходиться на сході і направляється до Старокостянтинова. Пізніше було повідомлено про відбій у Києві, але тривога поширилась на західні області. О 21:28 було повідомлено про ворожі ударні дрони в північно-східній частині Вінниччини, які рухаються до Вінниці, на півдні Київщини також рухаються до Вінниці, а на межі Кіровоградської та Миколаївської областей рухаються на південний захід. О 21:48 було повідомлено про ворожий ударний дрон у передмісті Вінниці зі сходу.

“Увечері 11 липня російські війська запустили ударні дрони на північні області України. Ця атака стала серйозною загрозою для безпеки країни. Україна повинна негайно реагувати на цей напад і вжити всі необхідні заходи для захисту своїх територіальних цілей і національної безпеки.”

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.