Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Оголошена повітряна тривога на Вінниччині через загрозу ракетного удару
Повітряна Тривога Вінниця

Оголошена повітряна тривога на Вінниччині через загрозу ракетного удару

Вінниця та Вінницька область оголосили повітряну тривогу, і сирени лунають по всій Україні. Повітряні Сили ЗС України повідомили про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка в Нижньогородській області, що створює ракетну небезпеку. У зв’язку з цим, важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до офіційного відбою. Щоб допомогти вам бути особливо обережними, надається актуальна карта повітряних тривог, яка показує зони, де потрібно бути особливо обережним. Не забувайте про свою безпеку. Автор сайту закликає вас бути обережними та берегти себе.

UPD: 14:17 – повітряна тривога скасована.
Вінниця та Вінницька область оголосили повітряну тривогу, і сирени лунають по всій Україні. Повітряні Сили ЗС України повідомили про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка в Нижньогородській області, що створює ракетну небезпеку. Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до офіційного відбою. На додаток до цього, надається актуальна карта повітряних тривог, яка показує зони, де потрібно бути особливо обережним. Пам’ятайте про свою безпеку.

UPD: 14:17 – повітряна тривога скасована.

“Бережіть себе” – автор сайту.

Джерело: cvd.vn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.