Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбольний клуб “Бетіс” уклав контракт з Дієго Льоренте.
Футбол

Футбольний клуб “Бетіс” уклав контракт з Дієго Льоренте.

30-річний іспанський футболіст Дієго Льоренте став новим гравцем ФК Бетіс, після підписання контракту, який триватиме до літа 2028 року. Ця новину було офіційно підтверджено на веб-сайті клубу, хоча подробиці угоди, включаючи фінансові деталі, клуб не розповів.

Деталі контракту

Льоренте, який був захисником Лідса, підписав угоду з Бетісом, що розрахована до 2028 року. Фінансові подробиці угоди, зокрема, вартість трансферу, клуб не розголошує.

Професійна кар’єра Льоренте

Льоренте провів минулий сезон на правах оренди в Ромі, де брав участь в 41 матчі, забивши один гол та зробивши два асисти.

Повернення Адріана у склад ФК Бетіс

Новина про підписання Льоренте вийшла після оголошення про повернення Адріана до Бетіса.

“Підписання контракту з Дієго Льоренте – це важливий крок для ФК Бетіс. Це показує амбіції клубу та його бажання конкурувати на вищому рівні”, – коментує автор сайту.

Автор сайту підсумовує: “Захоплююче спостерігати, як Бетіс розвивається та зміцнює свій склад. З підписанням Льоренте вони отримали досвідченого захисника, який, безумовно, зможе внести свій вклад в успіх команди”.

Дієго Льоренте підписав контракт з ФК Бетіс до 2028 року

30-річний іспанський футболіст Дієго Льоренте офіційно став гравцем ФК Бетіс. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Деталі контракту

Захисник Лідса Дієго Льоренте підписав угоду з Бетісом, яка розрахована до літа 2028 року. Фінансові деталі угоди, включаючи суму трансферу, клуб не розголошує.

Професійна кар’єра Льоренте

Минулого сезону Льоренте провів на правах оренди в Ромі. За цей час він зіграв 41 матч, забив один гол та зробив два асисти.

Повернення Адріана

Раніше стало відомо, що Адріан також повернувся в Бетіс.

Цитата автора сайту

“Підписання контракту з Дієго Льоренте – це важливий крок для ФК Бетіс. Це показує амбіції клубу та його бажання конкурувати на вищому рівні”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Захоплююче спостерігати, як Бетіс розвивається та зміцнює свій склад. З підписанням Льоренте вони отримали досвідченого захисника, який, безумовно, зможе внести свій вклад в успіх команди”, – підсумовує автор сайту.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.