Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Обстріл Києва на 867-й день війни призвів до загибелі 33 осіб, включаючи 4 дітей.
Футбол

Обстріл Києва на 867-й день війни призвів до загибелі 33 осіб, включаючи 4 дітей.

Інформаційний огляд російського вторгнення в Україну станом на 9 липня 2024 року

Ця стаття оглядає події 867-ї доби героїчної боротьби українського народу проти повномасштабного воєнного вторгнення Росії. Ми висвітлюємо ключові новини, включаючи акції протесту, дії українських військ та пропагандистські трюки російського уряду.

Останні новини:

  • На наступний опалювальний сезон жителі Харківщини, Донеччини та Сумщини матимуть можливість не платити за газопостачання, адже відповідний проект постанови вже розробляється.
  • Служба безпеки України отримала нові докази, які підтверджують, що Росія ударила по Охматдиту ракетою Х-101.

Дії ворога на окремих напрямках:

За добу відбулося 128 бойових зіткнень. Противник завдав три ракетні удари та здійснив 2932 обстріли по позиціях наших військ і населених пунктах.

Ситуація на окремих напрямках:

На декількох напрямках українські війська активно ведуть оборону та відбивають атаки противника, особливо варто відзначити воїнів 66 окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго.

Звернення Президента України Володимира Зеленського:

“Зараз – Вашингтон. Сьогодні починається саміт НАТО. Б’ємося за більшу кількість ППО для України. Охматдит ми відновимо.”

Авторський висновок:

Незважаючи на велику кількість ворожих атак, українські війська продовжують відбивати ворога та знищувати його сили.

Ми продовжуємо знищувати ворога та наближати Перемогу! Слава Україні!

Інформаційний огляд російського вторгнення в Україну станом на 9 липня 2024 року

Завершилася 867-та доба героїчної боротьби українського народу проти повномасштабного воєнного вторгнення Росії.

Втрати агресора:

Останні новини:

– На наступний опалювальний сезон жителі Харківщини, Донеччини та Сумщини отримають можливість не платити за газопостачання. Відповідний проект постанови вже розробляється.

– Служба безпеки України отримала нові докази, які підтверджують, що Росія ударила по Охматдиту ракетою Х-101. Зокрема, на місці трагедії знайдено уламок двигуна крилатої ракети Х-101.

– “З початку війни надійшло понад 400 тисяч повідомлень щодо розшуку ухилянтів від ТЦК”, — повідомляє Міноборони.

– “Пряме та цілеспрямоване влучання ракети РФ в Охматдит — такі висновки зробили в моніторинговій місії ООН”, — інформує AFP.

– “Ми працюємо над отриманням дозволу від США на удари по аеродромах на території РФ” — заявив Кулеба.

– Рятувальники завершили пошуково-рятувальні роботи у Києві. Внаслідок обстрілу загинули 33 особи, з них 4 дитини. 121 людина постраждала, серед них 10 дітей. 11 людей було врятовано.

Дії ворога на окремих напрямках:

За добу відбулося 128 бойових зіткнень. Противник завдав три ракетні удари (з використанням шести ракет), 56 авіаційних ударів (зокрема, задіяв 78 КАБів) та 419 ударів дронами-камікадзе, здійснив 2932 обстріли по позиціях наших військ і населених пунктах з артилерії та інших типів озброєння.

Ситуація на окремих напрямках:

На Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Покровському, Курахівському, Времівському, Гуляйпільському та Оріхівському напрямках українські війська активно ведуть оборону та відбивають атаки противника.

Особливо варто відзначити воїнів 66 окремої механізованої бригада імені князя Мстислава Хороброго, які мужньо тримають позиції та вміло відбивають ворожі атаки.

Ми продовжуємо знищувати ворога та наближати Перемогу! Слава Україні!

Звернення Президента України Володимира Зеленського:

“Зараз – Вашингтон. Сьогодні починається саміт НАТО. Б’ємося за більшу кількість ППО для України. Я впевнений, що буде. Б’ємося за більшу кількість літаків. F-16. Боремось, щоб були. Б’ємося за додаткові гарантії безпеки для України – а це зброя й фінанси, політична підтримка. Б’ємося за необхідні рішучі дії Америки та Європи – те, що зміцнить наших воїнів. Ми робимо й завжди будемо робити все, щоб російський терор програв. І це треба не лише нашій державі – це всім потрібно, буквально кожному партнеру, всім народам.

Охматдит ми відновимо. З Кабміном я на звʼязку. Є перше рішення – 100 мільйонів гривень на підтримку Охматдиту. Буде ще 300 мільйонів. Будуть і інші рішення і для Києва, і для міст Дніпровщини, і Донеччини – усіх обов’язково підтримаємо. Всім дітям, усім сім’ям – усім, хто постраждав, допоможемо”.

Цитата автора сайту:

“Віримо у Збройні Сили України! Разом Ми – сила! Слава Україні!”

Висновок автора сайту:

Незважаючи на велику кількість ворожих атак, українські війська продовжують відбивати ворога та знищувати його сили. Ми впевнені у нашій перемозі та продовжуємо боротися за незалежність та суверенітет України. Слава Україні!

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.