Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Під час повітряної тривоги на підступах до Києва працювала ППО
Повітряна Тривога Київ

Під час повітряної тривоги на підступах до Києва працювала ППО

У статті буде розглянуто повідомлення про оголошення повітряної тривоги в столиці та певних регіонах північної, центральної і південної частин України через атаку ворожих дронів. Зазначено, що очільник КМВА Сергій Попко повідомив про роботу ППО та закликав людей перебувати в укриттях. Також згадується про те, що російські війська запустили групу безпілотників з північного та південного напрямків. В статті будуть наведені деталі про оголошену тривогу та реакцію військових сил.

У столиці та низці північних, центральних і південних регіонів було оголошено повітряну тривогу у зв’язку з атакою ворожих дронів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на мапу повітряних тривог.

Невдовзі після оголошення тривоги очільник КМВА Сергій Попко поінформував про роботу ППО.

“В області, на підступах до Києва працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!”, – написав він у Телеграмі.

Читайте також: Атака дронів: на Київщині працює ППО

Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські війська запустили кілька груп ударних безпілотників з північного та південного напрямків.

Джерело: ukrinform.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.