Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Часів Ярі залишається понад 600 мешканців – МВА : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

У Часів Ярі залишається понад 600 мешканців – МВА : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: МВС України

Людей з Часів Яру евакуюють до Краматорська

У місті залишається один лікар, ще один – приїздить декілька разів на тиждень. Медсестри також працюють у місті.

У Часів Ярі на Донеччині залишаються 635 жителів. Від початку тижня ніхто з місцевих жителів не забажав покинути місто. Про це у суботу, 6 липня,розповів начальник міської військової адміністрації Часового Яру Сергій Чаус, повідомляє Суспільне. 

 

“Люди просто не їдуть з міста. Евакуювати людей стало небезпечніше, ніж було до цього, бо активність дронів не знижується. Лінія проведення бойових дій безпосередньо дуже близька до міста, в цих умовах приїхати у місто, щоб забрати людину, важко. В місті окрім людей пенсійного віку залишається і молодь, їх приблизно декілька десятків. Загалом людей евакуюємо до Краматорська, більша частина їдуть до родичів”, – уточнив Сергій Чаус.

 

Він сказав, що під обстрілами знаходяться всі райони міста. Російські війська розстрілюють Часів Яр з усього наявного у них озброєння.

 

“Воду та гуманітарну допомогу завозимо по районах. Місто під постійними обстрілами. Від початку цієї доби внаслідок обстрілу травмованих та загиблих немає”, – додав Сергій Чаус.

 

Часів Яр розташований за 15 кілометрів від захопленого російськими військами Бахмута. З населеного пункту евакуювали всіх дітей. До повномасштабного російського вторгнення в Україну у громаді проживали 13 тисяч жителів.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.