Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

В Україні оголосили масштабну повітряну тривогу
Повітряна Тривога Київ

В Україні оголосили масштабну повітряну тривогу

В Україні оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетних ударів “Кинджалами”. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про зліт російського винищувача МіГ-31К з аеродрому Саваслейка. Також було атаковано Україну безпілотниками з Росії. Ситуація дуже напружена, і населенню рекомендується триматися укриттів та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Ця стаття надає вам повний огляд поточної ситуації.

Відбувся зліт російського винищувача.

У середу, 5 червня, в Україні оголошено повітряну тривогу. Існує загроза ракетних ударів “Кинджалами”.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)”, – йдеться у повідомленні. 

Мапа тривог станом на 07:14 середи, 5 червня.

Пройдіть до укриттів і перебувайте там до оголошення про закінчення тривоги. Також не забувайте про правило “двох стін”. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. 

Як повідомлялося, цієї ночі Росія атакувала Україну безпілотниками. Ворог запустив 27 “Shahed-131/136”  із російського Курська та мису Чауда, що в анексованому Криму.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.