Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україною знову ширилася тривога, у Харкові лунали вибухи
Повітряна Тривога Харків

Україною знову ширилася тривога, у Харкові лунали вибухи

Україна знову зазнала загрози національної безпеки, коли повітряні сили оголосили повітряну тривогу у східних та центральних областях. Харків, одне з найбільших міст країни, став свідком вибуху під час цієї тривоги. Мер міста підтвердив цей факт та повідомив про два потужних вибухи. Голова Організації ветеранів АТО також спростував, що це були звичайні вибухи, назвавши їх ударом від окупантів. Ситуація почала вирішуватися через годину, але загроза все ще триває для деяких областей. Деталі і подробиці щодо цих подій ще очікуються.

Скриншот з alerts.in.ua

Влада України оголошувала про повітряну тривогу у східних та центральних областях, у Харкові чули звук вибуху. Небезпека тривала близько 1 години. 

Джерело: карта повітряних тривог, Повітряні сили ЗСУ у Telegram, кореспондент “Української правди” з Харкова, голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram 

Дослівно ПС: “Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!”

Реклама:

Деталі: Кореспондент “Української правди” повідомив, що у Харкові під час тривоги чули звук вибуху.  

Мер Харкова Ігор Терехов в ефірі марафону новин повідомив під обід чули два вибухи у місті.

Пряма мова Терехова: “Тільки що пролунало два потужних вибухи біля Харкова. На цій локації (мер перебуває на одному з місць влучання “Шахедів” уночі 4 квітня, де триває ліквідація наслідків удару − ред.) це було дуже чутно”.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова голови ОВА Олега Синєгубова: “Харків та область: окупанти завдають ударів!”

Оновлено: О 13:34 тривоги почали скасовувати. Небезпека тривала близько 1 години. 

Наразі ще зберігається загроза для Дніпровської, Донецької та Запорізької областей.

Передісторія: 

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.