Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Масштабна повітряна тривога тривала понад тридцять хвилин: у Києві пролунав вибух
Повітряна Тривога Київ

Масштабна повітряна тривога тривала понад тридцять хвилин: у Києві пролунав вибух

Україна нині переживає одну з найтяжчих криз у своїй історії, оскільки російська агресія продовжує наносити удари по країні. Станом на цей час, Київ був атакований ракетами «Онікс» з Криму, що спричинило евакуацію містян у укриття. Мер Києва Віталій Кличко закликав громадян проходити в укриття та захищати себе.

Тривалість війни вже досягла 761 дні, і навіть після такої тривалості, російські війська не зменшують свою активність. Протягом минулої доби було зафіксовано 60 бойових зіткнень, а Україну обстріляли 33 ракетами і 70 авіаційними ударами. На жаль, дані щодо недавньої авіаційної атаки уточнюються.

У такі нелегкі часи, важливо дотримуватись безпечних протоколів та захищати своє життя. Ми закликаємо всіх громадян проходити в укриття та слідувати інструкціям правоохоронних органів. Разом ми зможемо пережити цей випробування та відновити мир в нашій країні.

Громадянам слід пройти в укриття

В Україні станом на 10:28 пролунав сигнал тривоги. Одразу паралельно у столиці прогриміли вибухи. Станом на 11: 03 тривогу скасовано 

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив вибухи у столиці. «Вибухи в столиці. Терміново в укриття!», – йдеться у повідомленні.

Попередньо Київ атаковано ракетами «Онікс» з Криму.

Триває 761-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 60 бойових зіткнення. Загалом, протягом минулої доби ворог завдав 33 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши БпЛА типу Shahed та крилаті ракети різних типів. Дані щодо даної атаки уточнюються.
 

Джерело: glavcom.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.