Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україну і Боснію та Герцеговину розсудять німці : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Україну і Боснію та Герцеговину розсудять німці : НОВОСТИ СПОРТА

Стала відома бригада арбітрів, яка працюватиме на матчі плей-оф за вихід на Євро-2024.

Німецька суддівська бригада арбітрів, на чолі з Феліксом Цваєром, обслуговуватиме матч плей-оф Євро-2024 між Україною і Боснією та Герцеговиною. Про це повідомляє сайт УАФ.

На лініях головному судді допомагатимуть співвітчизники Штефан Лупп та Марко Ахмюллер. Резервним арбітром виступить Даніель Зіберт. Арбітром VAR був призначений Бастіан Данкерт, а його помічником – Крістіан Дінгерт.

Нагадаємо, що матч півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 між збірними України та Боснії та Герцеговини пройде у Зениці на стадіоні Біліно Полє 21 березня. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45 за київським часом.

Раніше збірна України провела перше тренування у повному складі.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.