Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Двоє місцевих жителів на Сумщині отримали поранення під час обстрілів з боку РФ : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

Двоє місцевих жителів на Сумщині отримали поранення під час обстрілів з боку РФ : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: Держприкордонслужба України (ілюстративне фото)

Війська РФ щодня обстрілюють Сумщину

Жителів селища Краснопілля і села Есмань, які були поранені під час російських обстрілів, госпіталізували.

Війська РФ щодня обстрілюють Сумщину, а вчора, 19 грудня, здійснили одинадцять обстрілів прикордоння Сумської області. У результаті цих обстрілів двоє місцевих жителів були поранені, повідомляє Сумська ОВА.

Один з обстрілів стався о 20:25 в селищі Краснопілля, де було п’ять вибухів. Внаслідок цього обстрілу одна цивільна особа отримала поранення і була доставлена в медичний заклад.

Також внаслідок обстрілів був поранений ще один мешканець Сумщини, який проживає в селі Есмань. Його також госпіталізували.

За даними Сумської ОВА, російські війська атакували Есманську громаду артилерією (26 вибухів), ракетно-артилерійськими системами залпового вогню (15 вибухів) та мінометами (4 вибухи).

Загалом, станом на 21:00 у регіоні було зафіксовано 100 вибухів. Крім Есманської ОТГ, обстріляні були ще Краснопільська, Білопільська, Новослобідська та Середино-Будська громади.

Також цього вечора дрони атакували Херсон, в результаті чого постраждали двоє людей – дитина та жінка.

Нагадаємо, двома днями раніше під час обстрілу прикордоння Сумщини загинула жінка.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Жителів Краснопілля і Есмані, поранених під час обстрілів РФ, госпіталізували

Війська РФ щодня обстрілюють Сумщину, а вчора, 19 грудня, здійснили одинадцять обстрілів прикордоння Сумської області. У результаті цих обстрілів двоє місцевих жителів були поранені, повідомляє Сумська ОВА.

Один з обстрілів стався о 20:25 в селищі Краснопілля, де було п’ять вибухів. Внаслідок цього обстрілу одна цивільна особа отримала поранення і була доставлена в медичний заклад. Також внаслідок обстрілів був поранений ще один мешканець Сумщини, який проживає в селі Есмань. Його також госпіталізували.

За даними Сумської ОВА, російські війська атакували Есманську громаду артилерією (26 вибухів), ракетно-артилерійськими системами залпового вогню (15 вибухів) та мінометами (4 вибухи). Загалом, станом на 21:00 у регіоні було зафіксовано 100 вибухів. Крім Есманської ОТГ, обстріляні були ще Краснопільська, Білопільська, Новослобідська та Середино-Будська громади.

Також цього вечора дрони атакували Херсон, в результаті чого постраждали двоє людей – дитина та жінка. Нагадаємо, двома днями раніше під час обстрілу прикордоння Сумщини загинула жінка.

“Жителів селища Краснопілля і села Есмань, які були поранені під час російських обстрілів, госпіталізували” – Сумська ОВА

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.