Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Портер висловлює сумнів щодо можливості бою між Фʼюрі та Усиком : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Портер висловлює сумнів щодо можливості бою між Фʼюрі та Усиком : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Портер не вірить у проведеня бою за звання абсолютного чемпіона світу

Шон Портер: Бій Усика проти Ф’юрі ймовірно не відбудеться

Колишній чемпіон світу Шон Портер поділився своїми думками про очікувані поєдинки в світі боксу.

За словами Портера, шанси на проведення поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі дуже малі. Він вважає, що британський чемпіон не захоче ризикувати і вийти у ринг проти українця. Так само, Портер сумнівається в проведенні бою між Давидом Бенаведесом і Саулем Альваресом.

“Бенавідес займає свою позицію у другій середній вазі. Я бачив його раніше, але можливо не вірив у його потенціал. Але після бою з Андреєм він показав, що переважає будь-кого у своєму дивізіоні.

Ніхто не може викликати Бенаведеса у другій середній вазі. Він має все, що потрібно. До нього неможливо дістатися, а якщо й дістаєшся – доведеться щось втратити. Давид сильний, габаритний, фізично розвинений.

Важко не включити Бенаведеса до трійки найкращих у своїй категорії. Я не думаю, що ми колись побачимо його бій з Канело. Я також не вірю, що відбудеться поєдинок Ф’юрі проти Усика. Хоча він вже запланований, але я не вірю, що його проведуть”, – цитує Портера Boxing News 24/7.

Нагадаємо, раніше відомий промоутер заявив, що бій між Усиком і Ф’юрі відбудеться вчасно.

 

Висновок

Шон Портер висловив свої сумніви щодо проведення боїв між Усиком і Ф’юрі, а також Бенаведесом і Альваресом. Він вважає, що обидва чемпіона не захочуть ризикувати і вийти у ринг проти своїх суперників.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.