Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Довбик здобув титул найкращого українського бомбардира в чемпіонаті Іспанії : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Довбик здобув титул найкращого українського бомбардира в чемпіонаті Іспанії : НОВОСТИ СПОРТА

Нападаючий Жирони Артем Довбик став найкращим українським бомбардиром у чемпіонаті Іспанії. У матчі проти Осасуни він забив гол та зробив дві результативні передачі, допомігши своїй команді перемогти з рахунком 4:2. Цей гол став для Довбика шостим в Ла Лізі і дозволив йому обійти Артема Кравця, який раніше відзначився п’ятьма голами у складі Гранади. Ще один українець із Жирони, Віктор Циганков, також забив гол у цьому матчі, ставши п’ятим у списку українських бомбардирів. Зараз найкращим українським бомбардиром в Ла Лізі є саме Довбик з шести голами.
Найкращі українські бомбардири в Ла Лізі:
1. Артем Довбик, Жирона – 12 матчів, 6 голів
2. Артем Кравець, Гранада – 26 матчів, 5 голів
3. Віктор Циганков, Жирона – 29 матчів, 5 голів
4. Євген Коноплянка, Севілья – 32 матчі, 4 голи
5. Сергій Погодін, Меріда – 3 матчі, 1 гол
6. Олександр Яковенко, Малага – 9 матчів, 1 гол
Загалом, Довбик продемонстрував вражаючі результати у чемпіонаті Іспанії і заслужено став найкращим українським бомбардиром. Його голи та передачі допомагають Жироні досягати успіхів у Ла Лізі.
“Нападаючий Жирони Артем Довбик показує вражаючі результати у чемпіонаті Іспанії і заслужено став найкращим українським бомбардиром. Його внесок у команду допомагає їй досягати перемог і займати високі місця в турнірній таблиці”, – відзначає автор сайту.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.